Průvodce na cestě za štíhlejší postavou

Proč se vám nedaří zhubnout? Protože chcete rychlý výsledek s minimálním úsilím. Vydržíte držet drastickou dietu jeden týden a očekáváte, že úbytek čtyř kilogramů si uchováte. Co následuje? Rychlé přibírání na původní váhu, vaše zklamání a nechuť pokusit se o opětovný úbytek kilogramů. Tímto postupem si zpomalujete metabolismus a činíte další pokusy obtížnější. Zejména však ohrožujete vaši motivaci a vůli něco změnit.
stopy na váze

Sladkosti, tučná jídla a chůze

Ve zkratce bychom mohli recept na úspěšné hubnutí popsat jako vynechání sladkostí a slazených pokrmů, omezení tučných jídel a přidání rychlejší chůze po dobu alespoň padesáti minut třikrát týdně. Kdyby se vám povedlo uvedené dodržovat společně s pravidelností ve stravě, můžete se těšit na první výsledky už za čtyři týdny. A jaký bude další krok? Snížit velikost příloh, část příloh nahradit zeleninou. Zeleninu přidat ke každému konzumovanému jídlu. A zase budete režim dodržovat čtyři týdny. Za dva měsíce bude váš úbytek váhy http://www.vahy-tep.cz/ už mnohem viditelnější a jistě si začne všímat i vaše okolí. Zní to snadno? Je to snadné. Nejtěžší fází je fáze přemýšlení, kdy se nemůžete odhodlat k tomu, abyste se pustili do změn.

Ale jste to právě vy, kdo si zaslouží přestat se trápit tím, jak vypadáte.
Jste to právě vy, kdo si zaslouží obléci plavky s hrdostí.
Jste to právě vy, kdo si zaslouží přijímat komplimenty od vašeho okolí.
Jste to právě vy, kdo si zaslouží oslnit v přiléhavých večerních šatech.

Třeba vás od vašeho cíle dělí jen několik týdnů! Nejste si jisti, zda to zvládnete? Nechcete riskovat další neúspěch? Pak můžete využít léky na hubnutí. Pomáhají od pocitu hladu i od nezvladatelných chutí na sladkosti. Tisíce spokojených uživatelů už stojí v cíli. Těší se z nové postavy a kupují si oblečení v menších velikostech!
chřest s vejci
Bez pravidelnosti to nejde
Naše tělo se ukládáním tukových zásob chrání. Bojí se ohrožení a střádá si zdroj energie na horší časy. Proto jej nesmíte pocitům hladu vystavit! Proto musíte dodržovat hlavně pravidelnost ve stravování!